Nordmenn er rumpespisere! Vi spiser griserumper med smeltet ost mens muslimer river seg i håret og jødene holder seg for nesa. Vi spiser kvernet ku, sprengt torsk, mekanisk utbeinet kjøtt fra kylling og smalahover. Noen er vegetarianere. «Æsj!» sier de. Men ikke jeg. Jeg har valgt å da det et skritt lenger. Jeg liker å gjøre det man ikke skal gjøre. Jeg kaller det kreativitet. Jeg kaller det kunst. Jeg elsker å spise dyr!

Hvis jeg møter noen som har et dyr jeg ikke har spist før, sier jeg: «Hei! Kan jeg smake på dyret ditt?» Og noen ganger så sier de ja. Derfor har jeg spist de utroligste dyr. Vel. Dyrene er kanskje ikke så utrolige i seg selv, men det er ganske utrolig at jeg har spist dem. Jeg trenger bare et lite måltid fra hvert dyr. Herre Jemini, jeg vil da ikke utrydde noen. Her er et utdrag fra den offisielle listen:

Hund, Krokodille, Sel, Struts, Bjørn, Bever, Glassmanet, Gresshoppe, Snegle, Frosk, And, Elg, Dolkhale, Barracuda, Antilope, Blekksprut, Moskus, Reke, Breiflabb, Vaktel, Østers, Reinsdyr, Hest, Hjort, Flue, Rype, Hai, Knivskjell, Hummer, Kanari (neida, men jeg har en eks-venn som lagde omelett av eggene til kanarifuglen sin!) , Kanin, Hare, Villsvin, Geit, Flyndre…

Og om det ikke får deg til å rynke på nesa så har jeg spist øyet til en sau, nesa og tærne til en gris, halsen og levra til ei gås, halen til en okse, magen til ei ku og hjertet til en kylling. Hjertet til åtte kyllinger på et bittelite grillspyd, faktisk! Tror du jeg ble mett? Nei. Men jeg skal fortelle deg om en gang jeg ble mett. Det var den gangen jeg spiste tissen til en okse. Jeg spiste selvfølgelig ikke hele, for den var kjempesvær. Fy søren! Det var nok til en hel familie. Jeg spiste en porsjon og så var jeg mett.

Nå begynner dere å bli kjent med meg. Rekk opp hånda de som tror at jeg har smakt menneske!