Reidar Kjelsen eier ikke hemninger. Likevel får han lov til å boltre seg fritt i barnebøkenes verden. Han påstår at damer er det slemmeste som finnes. Han har skrevet bøker om Satans naive sønn, rever som lever under vann og om å spise bæsj. Han har til og med skrevet en prinsessebok for gutter! Reidar synes ikke at man skal undervurdere leserne bare fordi de er barn.

Totalt har Reidar gjennomillustrert rundt 50 bøker, hvorav 15 er selvskrevne. Han har hatt over 4000 forestillinger på norske skoler og biblioteker. Dette på tross av at alle som inviterer han ber om bråk! Ingen har til dags dato tort å oversette bøkene hans til utenlandsk!

Man kan saktens spørre seg hva som er bakgrunnen for en så utradisjonell skjebne? Jo da! Reidar har vokst opp på det norske vestlandet. Han klinte ikke før han var 19 år og har en idrettskarriere som begrenser seg til et par selvmål. Han var en sjenert outsider på Kunst og Håndverkskolen og jobbet for myke verdier i militæret. I dag er han gal mann på rett sted.

reidar@svinepelsen.no

+4793451432

Fossveien 12A, 0551 Oslo

instagram: ribbidim